BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de gotet de Nadal

20/diciembre/2019

Recepta de gotet de Nadal, ingredients per a 6 persones:

  • 6 melindros petits (de mida individual)
  • 2 natilles
  • culleradeta de vainilla en pols
  • 1 mandarina
  • 1 plàtan
  • 100 g de nabius vermells
  • 100 g de melmelada de nabius vermells
  • 50 g d’ametlles laminades
  • 4 boles de gelat de vainilla
  • Mantega

 

  1. Trossegeu els melindros amb els dits, a trossets regulars, i salteu-los en una paella amb mantega fins que estiguin suaument daurats i cruixents. Retireu-los i deixeu-los refredar.
  2. Barregeu la vainilla en pols amb les natilles.
  3. Talleu la mandarina a grills, sense la part blanca.
  4. Peleu el plàtan i talleu-lo a rodanxes.
  5. Repartiu tots els ingredients als gots, formant capes, jugant amb els colors i les textures, i deixant per al final les boles de gelat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.