BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Gratinat de carbassa

Gratinat de carbassa

26/octubre/2018

Recepta de gratinat de carbassa, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1,2 kg de carbassa 
  • 1 ceba mitjana
  • 500 ml de llet
  • 2 ous
  • 50 g de parmesà
  • 100 g d’emmental
  • 25 g de mantega
  • 250 ml de nata líquida
  • ½ culleradeta de curri al gust
  • Sal i pebre negre

 

1 Peleu la carbassa, retireu-ne les llavors i els fils i talleu-la a daus regulars. Poseu-los en una cassola amb la llet i el curri, i afegiu-hi aigua fins a cobrir-los.

2 Peleu la ceba, talleu-la a tires, al llarg, i incorporeu-la a la cassola. Salpebreu-ho amb moderació i coeu-ho 10 min.

3 Unteu una plata fonda que pugui anar al forn amb la mantega. Escorreu la carbassa cuita, aixafeu-la una mica amb l’ajut d’una forquilla i barregeu-la amb la nata, els ous batuts i l’emmental ratllat. Poseu-ho a la plata i espolseu-hi el parmesà gratat.

4 Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 20 min; al final, activeu el gratinador per crear-hi la crosta superficial.

 

Más entradas de blog

Els millors embotits tradicionals catalans

  Catalunya és terra d'embotits gràcies a la presència tan important de granges de...

Consells per preparar la castanyada

Mentre els països anglosaxons celebren Halloween, a Catalunya la vigília de Tots Sants ha estat...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.