BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Hamburguesa de salmó

05/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:
500 g de salmó fresc
1/2 porro (la part blanca)
1/2 ceba
1 gra d’all
1 o 2 cullerades de cibulet picat (opcional)
1 rovell d’ou
2 fulles d’enciam
2 tomàquets
sal
oli d’oliva verge extra
4 pans d’hamburguesa (opcional)

 

Per a les patates confitades:
2 o 3 patates
la pela d’una llimona, sense la part blanca
oli d’oliva verge extra
sal

 

Preparació:

  1. Traieu la pell i les espines del salmó, i talleu-lo a quadradets.
     
  2. Piqueu el porro i l’all, molt petits, i ratlleu la ceba amb la part gruixuda del ratllador. 
     
  3. Poseu tots els ingredients en un bol, afegiu-hi el rovell d’ou, barregeu-ho i pasteu-ho una mica, amb les mans. Afineu-ne el punt de sal i afegiu-hi el cibulet. 
     
  4. Amb l’ajuda d’un cèrcol, doneu-li forma; pressioneu-ho bé. 
     
  5. Escalfeu una paella amb un raig d’oli i, sense retirar el cèrcol, coeu-hi les hamburgueses, 2 min per cada costat. Si voleu el peix molt fet, podeu posar-les al forn, 1-2 min, a 180 ºC. 
     
  6. Per a les patates confitades: peleu les patates i talleu-ne làmines d’1 cm. Amb l’ajuda d’un tallapastes, doneu-los forma. Saleu-les i cobriu-les amb oli, i incorporeu-hi la pela de la llimona. Poseu-les a foc molt baix; l’oli ha d’estar calent, però no gaire, d’aquesta manera es mantindrà cru. Confiteu les patates 40 min. 
     
  7. Escalfeu el pa al forn, 1 min, talleu el tomàquet a rodanxes fines i les fulles d’enciam, en dos trossos. 
     
  8. Munteu l’hamburguesa i acompanyeu-la amb les patates. 

     

 

 

Más entradas de blog

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.