BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

La festa dels petits grans artistes

La festa dels petits grans artistes

28/octubre/2015

El jurat format per la Roser Capdevila, autora de Les Tres Bessones, en Rafel Vives, presentador del programa Ja t’ho faràs de TV3, i l’Anna Montgay, mestra i il·lustradora, han suat molt per triar els guanyadors del 19è concurs de dibuix d’Esclat. Llargues hores examinant els dibuixos dels petits grans artistes que culminen amb un acte d’entrega on tots estaven nerviosos per conèixer el veredicte. “T’imagines anar un cap de setmana sencer a Port Aventura?”, preguntava una nena de Berga als seus pares enmig de la gran festa que ha reunit més de 400 persones al Zoo de Barcelona, vingudes d'arreu del territori i on el Pep Callau ha estat el mestre de cerimònies.

En la categoria dels més petits –de 3 a 4 anys– Daniel Ucles Cañamero és l’autor del dibuix premiat: una expressiva i acolorida làmina que il·lustra a vista d’ocell un camp de futbol. Ben astorat ha quedat el guanyador de la categoria de 5 a 6 anys: Álvaro Romero Gonzàlez, autor d’un preciós dibuix d’una platja asturiana, que fins i tot ha quedat mut davant del pallasso i el jurat en rebre el premi! Una escena familiar ha estat la premiada en la categoria de 7 a 9 anys; feta per Joana Barco Alins amb aquarel·la i retoladors, retrata la casa dels seus avis en plenes vacances d’estiu! I un prodigi de detallisme i creativitat és el dibuix que ha destacat el jurat com a guanyador de la categoria de 10 a 12 anys, el fantàstic retrat d’un poble mariner de Marc Comas Farran.

Tots quatre premiats ja deuen estar planificant el seu cap de setmana de somni a Port Aventura. “No pareu de dibuixar que dibuixant ens ho passem bé i aprenem moltes coses”, ha demanat el jurat a tots els nens i nenes.

Más entradas de blog

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Xef: Pep Nogué   Ingredients 8 llesques de 50 g de fetge gras d’ànec 500...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

ENTREVISTA A ÈRIC ENGUITA, sommelier d' Artcava   Aquest sommelier fet a sí...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.