BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Lasanya de samfaina i seitons

Recepta realitzada i gravada pels i les alumnes del CFGM del Pack de Cuina i Pastisseria de l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

21/mayo/2021

VISUALITZA LA RECEPTA EN FORMAT VÍDEO AQUÍ: Lasanya de samfaina i seitons

Ingredients per a 4 persones:
▪️ 150 g ceba de Figueres
▪️ 300 g carbassó
▪️ 300 g albergínia
▪️ 150 g tomàquet concassé
▪️ 150 g pebrot vermell
▪️ 150 g pebrot verd
▪️ 2 grans d'all
▪️ 1 fulla de llorer
▪️ 12 plaques de pasta de lasanya
▪️ 20 seitons
▪️ 300 ml vinagre de vi blanc
▪️ 100 ml oli d'oliva

Per a la maionesa:
▪️ 1 ou
▪️ 200 ml oli d'oliva
▪️ suc de llimona
▪️ pell d'una llimona
▪️ cibulet
▪️ farigola

Preparació:

  1. Talla totes les verdures a daus d'un centímetre.
  2. Escalda el tomàquet, treu la pell i les llavors i talla'l a daus.
  3. Sofregeix l'all tallat a daus petits amb l'oli d'oliva en una cassola.
  4. Afegeix la ceba i segueix sofregint. Afegeix els pebrots i el carbassó.
  5. Fregeix l'albergínia a part. Afegeix l'albergínia i el tomàquet i cou-ho tot junt amb la fulla de llorer durant 12 minuts més. Rectifica de sal.
  6. Hidrata la pasta de lasanya en aigua tèbia.
  7. Talla la pell de la llimona a la brunoise.
  8. Posa l'ou en un recipient i afegeix el suc de la llimona. Tira l'oli lentament fins que quedi ben lligat. Afegeix la llimona i la farigola.
  9. Neteja els seitons i deixa'ls 20 minuts en aigua molt freda amb sal. Deixa'ls marinar 2 hores en vinagre de vi blanc. Conserva els seitons en oli d'oliva i pebre negre.

Emplatat:

  1. Barreja una part de la lasanya amb la maionesa per tal que et quedi ben lligat.
  2. Posa la pasta de la lasanya de base, afegeix una capa de samfaina, una altra capa de pasta, una de samfaina, una de pasta i de samfaina i, finalment, posa els seitons a sobre la samfaina.
  3. Decora amb cibulet picat, farigola, tires de pell de llimona i flors de pensaments o clavells.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.