BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Lasanya de tofu i espinacs

01/octubre/2020

Ingredients (4 persones):

500 g d’espinacs frescos

2 grans d’all

sal marina

200 ml de crema de civada

nou moscada

sal

300 g de tofu

1 tomàquet

50 g de formatge de cabra semimadur

oli d’oliva verge extra

pebre negre 

 

Preparació:

  1. Renta bé les fulles d’espinacs i cou-les en una cassola amb un dit d’aigua, a foc baix, fins que estiguin tendres. Retira-les del foc, deixa-les refredar i pica-les.
     
  2. Pela els alls i pica’ls en un morter amb una mica de sal, fins a tenir una pasta.
     
  3. Escalfa una cullerada d’oli en una paella i ofega-hi l’all picat, 30 s. Afegeix-hi els espinacs escorreguts, remena-ho i afegeix-hi la crema de civada. Verifica’n el punt de sal i ratlla-hi una mica de nou moscada per sobre. Barreja-ho bé i reserva-ho.
     
  4. Talla el tofu en sis talls fins i salpebri’ls per tots dos costats.
     
  5. Escalfa el forn a 200 ºC.
     
  6. En una safata, posa una capa de dos talls fins de tofu i cobreix-los amb una capa de crema d’espinacs. A sobre, col·loca-hi dos talls més de tofu i repeteix l’operació fins a tenir tres capes de cada ingredient. Posa-ho al forn, 15 min.
     
  7. Talla el tomàquet a dauets i salpebri’ls.
     
  8. Treu la safata del forn i, al moment de servir-ho, escampa-hi per sobre el tomàquet i unes tires de formatge de cabra.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.