BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Llamàntol glacejat

01/diciembre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients:

  • 2 llamàntols
  • 1 kg de sal gruixuda
  • 5 rovells d'ou
  • 500 g de mantega
  • 1 llimona
  • porradell
  • sal
  • pebre blanc

 

Preparació:

  1. Posa una olla al foc amb dos litres d'aigua i 200 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull, tira-hi els llamàntols i deixa coure cinc o sis minuts. Retira'ls i deixa'ls refredar uns minuts.
  2. Posa la mantega a fondre.
  3. En un bol al bany maria, emulsiona els rovells amb el suc de llimona i un rajolí d'aigua.
  4. Quan tinguis els rovells emulsonats, vés afegint la mantega clarificada i salpebra. Reserva-ho al bany maria.
  5. Pela les potes de llamàntol i obre'ls per la meitat. Trau l'interior del cap i posa els llamàntols en un plat amb sal gruixuda perquè no es moguin. Posa la salsa pel damunt amb porradell picat i glaceja-ho al forn. Serveix ràpidament.

Más entradas de blog

Com es preparen les ostres

L' ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del...

Això és molt més que un catàleg de joguines!

Que les joguines són per jugar és sabut de tota la vida. El que no és tan evident és que un...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.