BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Llamàntol glacejat

01/diciembre/2015

Xef: Pep Nogué

 

Ingredients:

  • 2 llamàntols
  • 1 kg de sal gruixuda
  • 5 rovells d'ou
  • 500 g de mantega
  • 1 llimona
  • porradell
  • sal
  • pebre blanc

 

Preparació:

  1. Posa una olla al foc amb dos litres d'aigua i 200 g de sal gruixuda. Quan arrenqui el bull, tira-hi els llamàntols i deixa coure cinc o sis minuts. Retira'ls i deixa'ls refredar uns minuts.
  2. Posa la mantega a fondre.
  3. En un bol al bany maria, emulsiona els rovells amb el suc de llimona i un rajolí d'aigua.
  4. Quan tinguis els rovells emulsonats, vés afegint la mantega clarificada i salpebra. Reserva-ho al bany maria.
  5. Pela les potes de llamàntol i obre'ls per la meitat. Trau l'interior del cap i posa els llamàntols en un plat amb sal gruixuda perquè no es moguin. Posa la salsa pel damunt amb porradell picat i glaceja-ho al forn. Serveix ràpidament.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.