BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Llaminera amb castanyes

14/octubre/2023

Ingredients:

  • 2 llamineres de porc
  • 300 g de castanyes
  • 1 ceba grossa
  • 6 alls
  • 1 raig de conyac
  • 1 tomàquet petit
  • oli o llard
  • herbes aromàtiques
  • aigua (per cobrir la cassola)
  • un polsim de pebre
  • sal


Preparació:

  1. En una cassola, posa-hi les llamineres salades, el polsim de pebre i les herbes, juntament amb un raig d’oli o una mica de llard.
  2. Talla el tomàquet a talls grossos, la ceba i els alls, que els posaràs sense la pell i tallant-ne només una mica la punta.
  3. Fes un tall a les castanyes i posa-les a bullir amb aigua. Un cop cuites, procura pelar-les mentre siguin encara ben calentes, ja que es pelen millor.
  4. Aboca un raig de conyac a la cassola i, un cop s’hagi reduït l’alcohol, tira-hi les castanyes i cobreix-ho d’aigua. Deixa que cogui i, quan les castanyes siguin toves, apaga el foc.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.