BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Llom de porc ibèric amb cremós de formatge de cabra i ceba caramel·litzada

11/mayo/2021

Ingredients per a 4 persones:
400 g de llom de porc ibèric 
250 g de formatge cremós de cabra 
250 g de pastanagues 
1 ceba
sal 
sucre morè 
pebre negre  
mantega  
100 ml de moscatell  
oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Bull les pastanagues. Talla la ceba a tires fines. En una paella, salta les pastanagues bullides i la ceba a la juliana amb el sucre morè, per caramel·litzar-les. 
     
  2. En un cassó, fon el formatge amb la mantega i el moscatell. 
     
  3. Marca el llom salpebrat i passat per la farina, i cou-lo al forn, a 200º C, 20 min, mirant que quedi cruixent per fora i rosat per dins.
     
  4. Emplata-ho posant la pastanaga i la ceba al fons del plat i el llom a sobre. Reparteix-hi la crema de formatge per sobre. 
     
  5. Per decorar-ho, pots fer un cruixent de formatge: en una paella molt calenta, sense oli, enrosseix unes llesques ben fines de formatge. Amb una espàtula i amb cura, dona’ls la volta perquè es torrin per l’altra banda.

 

Más entradas de blog

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.