BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Lluç amb salsa d’ametlles

09/diciembre/2020

Recepta de lluç amb salsa d'ametlles de la Jennifer Fernández

  • 4 rodanxes de lluç
  • 1 cap de lluç
  • 1 porro
  • 1/2 tomàquet
  • 1/2 pebrot verd
  • 2 cabeces d’alls
  • 2 fulles de llorer
  • 1 ceba
  • 30 g d’ametlles
  • 3 llesques de pa
  • 1 pessic de brins de safrà
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 branquilló de julivert
  • Sal
  • oli d’oliva

Preparació:

  1. Renta i talla el pebrot, el porro i el tomàquets en trossos grans. Posa’ls en una olla amb un rajolí d’oli, sal, el llorer i el cap del lluç. Sofregeix-ho 2 min, cobreix-ho amb aigua i fes-ho bullir a foc mitjà uns 20 min.
  2. Torra les llesques de pa i les ametlles en una paella amb una mica d’oli. Retira-ho i reserva-ho.
  3. Pela i talla la ceba i els alls, i sofregeix-los uns 10 min a la paella amb una mica més d’oli. Afegeix-hi el pebre vermell, sense deixar de remenar-ho durant 20 segons. Afegeix-hi el brou colat, el pa torrat, les ametlles i el safrà, i deixa-ho bullir uns 15 min.
  4. Tritura la salsa ben fina i rectifica’n el punt de sal. Passa la salsa a una cassola i deixa-la reduir a foc mitjà fins que espesseixi. Afegeix-hi les rodanxes de lluç netes i seques. Tapa-ho i deixa-ho coure a foc mitjà durant 4 min removent-ho lleugerament. Serveix-ho afegint.

 

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.