BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Macarrons al pesto vermell

07/junio/2022

Ingredients per a 4 persones:
Per als macarrons:

  • 320 g de macarrons ratllats
  • Oli verge extra d’oliva
  • Sal fina

Per al pesto vermell:

  • 150 g de tomàquets secs en oli
  • 10 fulles alfàbrega fresca
  • 100 g de pinyons 
  • 1 dent d’all
  • 1 nyora seca
  • 100 g de parmesà ratllat
  • 75 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Sal fina
  • Pebre negre 

Preparació:

  1. Per als macarrons: Posa una olla amb aigua (el triple que de pasta) i sal a bullir. Un cop bulli l’aigua, tira els macarrons de cop i fes-los bullir uns 8-10 minuts. Escorre i refreda la pasta. Tireu-li un rajolí d’oli per a que no s’enganxin
  2. Per al pesto vermell: Posa la nyora a hidratar amb aigua calenta durant 10 minuts. Un cop passat el temps, retira tota la polpa.
  3. Torreu els pinyons en una paella amb una gota d’oli.
  4. En un got de la batedora elèctrica posa els tomàquets, els pinyons torrats, les fulles d’alfàbrega, l’all, l’oli, el parmesà, la sal, el pebre i la carn de nyora. Tritura fins a fer-ne una pasta llisa.
  5. Mescla els macarrons amb la salsa de pesto vermell.
  6. Serveix els macarrons amb la salsa i acaba’ls amb formatge parmesà ratllat per sobre i uns pinyons torrats.


 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.