BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor

09/noviembre/2020

Ingredients per a 4 persones

300 g de macarrons de fajol

Per a la bolonyesa de coliflor:

400 g de tomàquet triturat
140 g de coliflor
40 g d’api
160 g de pastanaga
120 g de ceba
2 grans d’all
2 fulles d’orenga fresca
oli d’oliva verge extra
sal fina
pebre negre
1 cullerada de sucre

Preparació:

  1. Per a la pasta: bull els macarrons seguint les instruccions del paquet, escorre'ls i refreda'ls.
  2. Per a la bolonyesa de coliflor: en una cassola, posa l’all picat, la ceba picada, l’api picat, la pastanaga picada, un pessic de sal i pebre i l’oli d’oliva, i fes un sofregit a foc lent.
  3. Pica la coliflor en un robot de cuina o ratlla-la amb un ratllador gruixut (has d’aconseguir una textura similar a la carn picada) i afegeix-la a la cassola on hi ha el sofregit. Remena-ho una mica.
  4. Afegeix-hi el tomàquet, les fulles d’orenga picades i la cullerada de sucre, i salpebra-ho.
  5. Deixa-ho coure a foc lent fins que quedi com una bolonyesa espessa.
  6. Per al muntatge: mescla la bolonyesa amb la pasta i serveix-la ben calenta en quatre plats fondos.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.