BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de magret d’ànec amb taronja i gingebre

22/octubre/2019

Recepta de magret d’ànec amb taronja i gingebre, ingredients per a 4 persones:

  • 2 magrets d’ànec
  • 4 taronges
  • 500 g de ceba
  • 15 g de gingebre fresc
  • 1 fulla de llorer
  • 150 g de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Sal
  • Pebre negre

 

  1. Espremeu dues taronges i talleu les altres dues a rodelles transversals.
  2. Peleu i piqueu les cebes, i peleu i ratlleu el gingebre. Sofregiu-los amb 30 g de mantega, 3 min, abans d’incorporar-hi el suc de les dues taronges i el llorer. Deixeu-ho coure a foc suau 30 min.
  3. Poseu 40 g de mantega i el sucre en una paella i caramel·litzeu-hi les rodelles de taronja, 10 min.
  4. Feu uns quants talls a la pell dels magrets i coeu-los en una altra paella, a foc suau, amb el costat de la pell a sota. A mesura que surti el greix, aneu retirant-lo, fins que la pell quedi daurada i cruixent. Retireu el greix de la pells i torneu-hi a posar els magrets, ara pel costat de la carn, 3 min. Passeu-los a una plata, tapeu-los i deixeu-los reposar 5 min.
  5. Retireu el llorer del sofregit i tritureu-lo; salpebreu-lo i poseu-lo a foc suau amb la resta de mantega, treballant-ho amb la batedora.
  6. Serviu els magrets tallats al través, acompanyats de les rodelles de taronja i regats amb salsa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.