BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Maridatge d'entrecot de vedella amb os de l'Era i Franziskaner DUNKEL

21/septiembre/2016

Aquesta recepta d'entrecot amb os de vedella de l’Era a les brases és una de les que formen part del catàleg Graella i cerveses, que trobaràs  imprès als supermercats Bonpreu i Esclat o bé descarregar-lo de la pàgina web. Tot seguit, t'expliquem un deliciós maridatge amb què segur que tothom se'n lleparà els dits!

Ingredients per a 8 persones:

  • 1 enciam
  • 2 cebes vermelles
  • 3 alvocats
  • El suc d’una llimona
  • Tomàquets cirerol
  • 8 entrecots amb os
  • 1 pot de melmelada de pebrot
  • Sal i pebre

Elaboració

  1. Per a l’amanida, renta l’enciam i talla’l a trossos petits. Pela la ceba vermella i talla-la a rodanxes. Pela l’alvocat i talla’l fi nament, fent unes mitges llunes. Incorpora a l’alvocat el suc de llimona, perquè no s’oxidi. Renta els tomàquets cirerol i talla’ls longitudinalment. Posa tots els ingredients en petits bols i salpebra-ho.
  2. Col·loca l’entrecot a la graella i cuina’l uns 8 minuts per cada costat. Condimenta’l amb pebre negre i sal grossa.
  3. Serveix l’entrecot amb l’amanida i la melmelada de pebrot.

La Franziskaner DUNKEL —la versió torrada de la coneguda cervesa— és molt adient per a receptes de sabor fort, com l'entrecot amb os de l'Era. Les característiques més destacables d'aquesta cervesa alemanya són:

  • Color: Cervesa fosca, de color coure, totalment opac.
  • Escuma: Abundant escuma, adherent, de bombolla fina, compacta i persistent.
  • Aroma: Notes de fruita madura, sobretot de plàtan, alguna espècia, com la canyella, i també notes de caramel.
  • Boca: Sabor similar a l’aroma, però amb notes de plàtan i regalèssia més intenses. L’amargant del torrat contrasta amb la canyella.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.