BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Minibroquetes de pollastre marinat amb mango i tomàquet

08/diciembre/2020

Ingredients para a 4 persones:
400 g de contracuixa de pollastre desossada
200 g de tomàquets cirerol
2 mangos
1 llimona
1 cullerada de comí molt
1 cullerada de cúrcuma molta
1 branca de farigola
2 cullerades d’oli d’oliva verge extra
sal
pebre negre

Preparació:

  1. Trosseja el pollastre i posa’l a marinar amb la ratlladura i el suc de la llimona, sal, pebre, comí, cúrcuma i farigola durant 24 h.
  2. Escalfa una paella amb una cullerada d’oli i salta-hi el pollastre adobat fins que estigui cuit. Reserva’l.
  3. Pela el mango i talla’l a daus. Renta i eixuga els tomàquets cirerols.
  4. Munta cada broqueta alternant-hi tres trossets de pollastre amb un de mango i un tomàquet.
     

 

Más entradas de blog

Escuma de cava amb escopinyes i llimona

Ingredients per a 4 persones: 1 ampolla de cava 1 kg d’escopinyes 2 llimones 2...

Lluç amb salsa d’ametlles

Recepta de lluç amb salsa d'ametlles de la Jennifer Fernández 4 rodanxes de lluç 1 cap...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.