BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats

01/agosto/2019

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats, ingredients per a 4 persones:

1 pera de polpa forta (conference)

150 g de formatge de crosta (tipus Reblochon)

5 nous

1 penca d’api

12 llesques primes de baguet

Coriandre

Pebre negre

 

1. Retireu els fils de la part exterior de la penca d’api i talleu-la a tires fines d’una llargada adient per a les llesques de pa.

2. Peleu les nous i trenqueu-les per la meitat.

3. Talleu el formatge a dauets; si no us agrada, elimineu-ne la pela.

4. Peleu la pera i talleu-la a làmines fines longitudinals.

5. Repartiu els daus de formatge damunt les llesques de pa. Poseu-les en una plata per al forn coberta amb paper de forn. Poseu-les al forn 2 min, amb el gratinador calent, per fondre el formatge.

6. Traieu les llesques del forn i repartiu-hi les làmines de pera per sobre del formatge. Remateu-ho amb els bastonets d’api i les nous, i passeu-ho un minut més pel gratinador.

7. Traieu-ho del forn i doneu-hi un cop de pebre negre, remateu-ho amb una fulla de coriandre i porteu-ho a taula immediatament

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.