BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Canapès de pera i formatge gratinats

Canapès de pera i formatge gratinats

01/agosto/2019

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats, ingredients per a 4 persones:

1 pera de polpa forta (conference)

150 g de formatge de crosta (tipus Reblochon)

5 nous

1 penca d’api

12 llesques primes de baguet

Coriandre

Pebre negre

 

1. Retireu els fils de la part exterior de la penca d’api i talleu-la a tires fines d’una llargada adient per a les llesques de pa.

2. Peleu les nous i trenqueu-les per la meitat.

3. Talleu el formatge a dauets; si no us agrada, elimineu-ne la pela.

4. Peleu la pera i talleu-la a làmines fines longitudinals.

5. Repartiu els daus de formatge damunt les llesques de pa. Poseu-les en una plata per al forn coberta amb paper de forn. Poseu-les al forn 2 min, amb el gratinador calent, per fondre el formatge.

6. Traieu les llesques del forn i repartiu-hi les làmines de pera per sobre del formatge. Remateu-ho amb els bastonets d’api i les nous, i passeu-ho un minut més pel gratinador.

7. Traieu-ho del forn i doneu-hi un cop de pebre negre, remateu-ho amb una fulla de coriandre i porteu-ho a taula immediatament

Más entradas de blog

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor

Fruita de pinyol: hidratant i plena de sabor   Els préssecs, els paraguaians, les ...

Molls amb albergínia

Recepta de molls amb albergínia, ingredients per a 4 persones: 2 albergínies 12...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.