BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Patates braves de moniato

20/noviembre/2015

Ingredients

  • 4 moniatos
  • 1 cullerada de mostassa de Dijon
  • 2 ous
  • 1 polsim de curri
  • 1 polsim de pebre vermell picant
  • vinagre de xerès
  • sal
  • oli d'oliva verge extra

Preparació

  1. Pela els moniatos i talla'ls a daus.
  2. En una paella, posa una bona quantitat d'oli d'oliva i fregeix-hi els moniatos fins que estiguin daurats per fora i tous per dins. Quan estiguin al punt, retira'ls i deixa'ls escórrer en una safata amb paper absorbent.
  3. Al vas de la batedora, posa-hi els dos ous, el pebre vermell picant, el curri, un raig de vinagre de xerès i oli d'oliva per preparar una maionesa.
  4. Quan la maionesa estigui al punt, afegeix-hi la mostassa i bat una mica més perquè es barregi bé.
  5. Serveix el moniatos fregits amb la salsa picant i ja tindràs llesta aquesta aquesta recepta alternativa a les tradicionals patates braves.

Más entradas de blog

Les 3 diferències entre la data de caducitat i la de consum preferent

Cada català llença 35 quilos a l’any de menjar que seria aprofitable. O el que és el mateix,...

Com es preparen les ostres

L' ostra arrissada del delta de l'Ebre és un marisc que únicament es cria a les badies del...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.