BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Muffins salats de formatge d'ovella ecològic, tomàquet i orenga

10/octubre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 230 g. de farina de blat
  • 15 g. de llevat
  • 2 ous grans
  • 200 ml. llet sencera
  • 2 pètals de tomàquet sec
  • 90 ml d’oli d’oliva verge extra
  • 140 g. formatge d’ovella ecològic
  • 1 culleradeta d’orenga seca
  • Sal

Elaboració:

  1. Ratlla el formatge i reserva’l. Pica els tomàquets ben petits.
  2. Barreja en un bol els ous, la llet i l’oli, afegeix la sal, l’orenga i la farina barrejada amb el llevat.
  3. Mescla-ho tot i afegeix 100 g de formatge i el tomàquet, mescla bé per tenir una barreja homogènia. Deixa reposar la massa 1 hora a la nevera.
  4. Posa dins uns motlles de capsula de muffins la massa resultant (no els omplis fins d’alt que pugen bastant).
  5. Afegeix per damunt una mica més de formatge ratllat.
  6. Cou els muffins al forn a 190ºC uns 15-20 minuts.
  7. Un cop cuits, refreda’ls sobre una reixeta abans de menjar-los.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.