BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Musclos a la marinera

26/mayo/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 kg de musclos de roca del Delta de l’Ebre
  • 1 ceba picada
  • ½ pebrot verd picat a dauets
  • ½ pebrot vermell picat a dauets
  • 1 gra d’all picat
  • 200 gr. tomàquet natural ratllat 
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 fulla de llorer
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • Un polsim de pebre negre
  • Un polsim de sal
  • 10 fulles de julivert
  • oli d'oliva verge extra

Preparació:

  1. Per començar neteja els musclos. Llença els que estiguin trencats o oberts. Posa’ls sota un raig d’aigua freda i ves-los raspant la closca amb l’ajuda d’un ganivet. A continuació, arrenca els filaments que sobresurten (amb els que s’agafen a la roca).
  2. Sofregeix la ceba i l’all amb l’oli i el llorer. Afegeix els pebrots picats i deixa que es coguin
  3. Mulla amb el vi blanc i deixa’l reduir
  4. Quan el vi s’ha evaporat afegeix el tomàquet ratllat, la sal, el pebre negre i una culleradeta pebre vermell.
  5. Quan el tomàquet estigui cuit i ben reduït, afegeix els musclos nets a la cassola, remena’ls i tapa’ls.
  6. Deixa que s’obrin lleugerament, un parell de minuts i afegeix el julivert picat.
  7. Serveix-los immediatament.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.