BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Nyoquis de patata amb pesto, espàrrecs i cirerols

17/abril/2020

Ingredients per a 4 persones:

  • 50 g. de formatge parmesà
  • 20 tomàquets cirerols
  • 12 espàrrecs verds prims
  • oli verge extra d’oliva
  • un grapat de pinyons torrats

 

Per als nyoquis:

  • 500 g. de patata per bullir (si és vella, millor)
  • 150 g. de farina fluixa (aproximadament, ja que de vegades admet més o menys farina en funció de la patata i el mètode de cocció fets servits)
  • 1 rovell d’ou
  • 10 g. de formatge parmesà ratllat
  • pebre negre mòlta
  • nou moscada
  • sal fina

 

Per al pesto genovès:

  • 110 g. d'alfàbrega fresca
  • 2 grans d'all
  • 75 g. de pinyons
  • 50 g. de formatge parmesà
  • 280 ml. d'oli d’oliva verge extra
  • sal
  • pebre negre

 

Preparació:

Per als nyoquis:

  • Cou les patates amb la pell al forn fins que estiguin tendres. (Pots bullir-les, però al forn agafen menys aigua). Pela-les i afegeix-hi la farina, la sal, el pebre, la nou moscada i el rovell. Forma'n una massa i deixa-la reposar 1 h.
  • Forma nyoquis o boles petites i cou-los en aigua bullent amb una mica de sal. Quan els nyoquis surin ja estaran cuits, aleshores escorre'ls i refreda'ls.

 

Per al pesto:

  • Pela els alls, treu les fulles d’alfàbrega de la tija.
  • Torra els pinyons al forn.
  • Posa tots els ingredients en un got de la batedora i tritura'ls fins que quedi un puré fi.
  • En una paella amb un xic d’oli, posa els espàrrecs tallats en tres trossos i els tomàquets sencers, fes-los coure uns 3 minuts i afegeix-hi els nyoquis bullits, deixa'ls daurar uns instants. Treu-ho del foc i afegeix-hi el pesto, remena-ho bé.
  • En un plat fons, posa els nyoquis, amb els espàrrecs i els tomàquets. Per sobre, posa el parmesà ratllat amb l’ajut d’un ratllador ben fi (el pots fer a làmines).
  • Acaba-ho amb unes fulles petites d’alfàbrega i uns pinyons torrats.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.