BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Pa amb xocolata, oli i sal

05/mayo/2020

El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb aquesta recepta, el pots preparar  amb un toc sofisticat que queda espectacular i que agradarà a grans i petits. Per arrodonir-ho, podeu escoltar tots plegats la cançó del grup de folk-pop Blaumut, Pa amb oli i sal.

 

Ingredients per a 4 persones:

  • 4 llesques de pa de motlle sense crosta
  • 100 g de xocolata negra (o xocolata amb llet)
  • 80 g de nata líquida
  • oli d’oliva verge extra
  • flocs de sal

 

Preparació:

1. Amb un corró, estira el pa de motlle i talla'l en tres tires.

2. Embolica cada tira en un tub d’acer inoxidable per a pastisseria.

3. Posa'ls al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin freds, desemmotlla'ls amb molta cura i reserva'ls.

4. Fon la xocolata amb la nata uns segons al microones.

5. Bat-ho bé i posa-ho dins d’una mànega pastissera. Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència, omple’n els tubs de pa de motlle.

6. A l’hora de servir el pa amb xocolata, posa-hi unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.

 

 

 

Más entradas de blog

Trucs per aprofitar molt bé els aliments

Què podem fer amb la part verda del porro? Les espines de peix es poden menjar? Sabies...

Trucs per estalviar temps cuinant

Et fa mandra passar molta estona a la cuina? Coneixes el ‘batch cooking’? Et donem...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.