El pa amb xocolata és un berenar típic de tota la vida. Amb
aquesta recepta, el pots preparar amb un toc sofisticat que queda
espectacular i que agradarà a grans i petits. Per arrodonir-ho,
podeu escoltar tots plegats la cançó del grup de folk-pop Blaumut,
Pa amb oli i sal.
Ingredients per a 4 persones:
- 4 llesques de pa de motlle sense crosta
- 100 g de xocolata negra (o xocolata amb llet)
- 80 g de nata líquida
- oli d’oliva verge extra
- flocs de sal
Preparació:
1. Amb un corró, estira el pa de motlle i talla'l en
tres tires.
2. Embolica cada tira en un tub d’acer inoxidable per
a pastisseria.
3. Posa'ls al forn 10 min, a 200 ºC. Quan siguin
freds, desemmotlla'ls amb molta cura i reserva'ls.
4. Fon la xocolata amb la nata uns segons al microones.
5. Bat-ho bé i posa-ho dins d’una mànega pastissera.
Quan la crema de xocolata hagi agafat una mica de consistència,
omple’n els tubs de pa de motlle.
6. A l’hora de servir el pa amb xocolata, posa-hi
unes gotes d’oli d’oliva i flocs de sal.
