BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Paella marinera

05/julio/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per a l’arròs:

  • 1 ceba picada ben petita
  • 2 cullerades de tomàquet concentrat
  • 400 g d’arròs bomba
  • 1 litre de fumet de peix o de marisc
  • 1 sèpia fresca neta i tallada a daus
  • 16 musclos de roca
  • 16 cloïsses
  • 4 gambes vermelles
  • 4 escamarlans
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal 

Per a la picada:

  • 4 branquetes de julivert
  • 1 dent d’all pelat
  • 1 culleradeta de pebre vermell dolç
  • 2 brins de safrà 


Preparació:

  1. Tritura amb una mica de fumet l’all pelat, el pebre vermell, el safrà i el julivert.
  2. Daura a la paella amb un xic d’oli les gambes i els escamarlans. Retira’ls
  3. A la mateixa paella aboca els musclos i les cloïsses i salta-les fins que s’obrin lleugerament.
  4. En el mateix oli daura  la ceba amb un xic d’oli i deixa que es cogui perfectament i quedi ben transparent.
  5. Afegeix la sèpia tallada i daura-la fins que agafi color. Afegeix el tomàquet concentrat i deixa que es cogui tot el conjunt.
  6. Afegeix l’arròs i aboca el fumet de peix ben calent.
  7. Deixa coure a foc suau durant uns 18 minuts aproximadament, movent de tant en tant per a que no s’enganxi l’arròs. Posa a punt de sal si cal.
  8. Quan quedin 2 minuts per acabar la cocció afegeix la picada, els musclos i les cloïsses.
  9. Retira l’arròs del foc quan estigui cuit. Posa de forma decorativa els escamarlans i les gambes i acaba si vols amb uns grills de llimona per sobre.
  10. Serveix l’arròs en la mateixa paella.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.