BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

14/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 préssecs de vinya

150 g de sucre

4 porcions d’una placa de full

2 rovells d’ou

pinyons

sucre de llustre

gelat de vainilla

 

Preparació:

  1. Estira la placa de full amb un corró i talla-la a rectangles individuals. Unta'ls amb els rovells d’ou batuts i escampa-hi els pinyons pel damunt. Empolsa-ho de sucre de llustre.
     
  2. Fes coure les plaques de full entre dues plates de forn perquè no pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retira-les del forn i deixa-les refredar.
     
  3. Pela i talla els préssecs a daus.
     
  4. Prepara un caramel amb el sucre i afegeix-hi els daus de préssec. Deixa-ho coure una mica.
     
  5. Obre el full per la meitat i omple'l amb els daus de préssec. Acompanya-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.

     

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.