BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Pasta de full amb préssec de vinya i vainilla

14/agosto/2020

Ingredients per a 4 persones:

4 préssecs de vinya

150 g de sucre

4 porcions d’una placa de full

2 rovells d’ou

pinyons

sucre de llustre

gelat de vainilla

 

Preparació:

  1. Estira la placa de full amb un corró i talla-la a rectangles individuals. Unta'ls amb els rovells d’ou batuts i escampa-hi els pinyons pel damunt. Empolsa-ho de sucre de llustre.
     
  2. Fes coure les plaques de full entre dues plates de forn perquè no pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retira-les del forn i deixa-les refredar.
     
  3. Pela i talla els préssecs a daus.
     
  4. Prepara un caramel amb el sucre i afegeix-hi els daus de préssec. Deixa-ho coure una mica.
     
  5. Obre el full per la meitat i omple'l amb els daus de préssec. Acompanya-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.

     

 

Más entradas de blog

Combatre la calor menjant

Està molt bé engegar el ventilador i, si cal, l’aire condicionat, però la calor, a...

Sopa freda de meló amb iogurt grec

Ingredients per a 4 persones: ½ meló 250 g de iogurt grec sal pebre negre oli...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.