BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pasta de full, salmó i xampinyons

09/septiembre/2020

Ingredients:

2 làmines de pasta de full fresca

4 lloms de salmó fresc nets d'espines

1 ceba

150 g de xampinyons

200 ml de nata líquida per cuinar

1 rovell d'ou

oli d'oliva verge extra

sal

pebre blanc

 

Preparació:

  1. Per al farcit: pica la ceba petita i sofregeix-la en una paella amb l'oli. Quan s'enrosseixi, afegeix-hi els xampinyons nets i laminats. Quan siguin cuits, incorpora-hi la nata, remena-ho i deixa-ho refredar.
     
  2. Estén les làmines de pasta de full i divideix-les en dues parts. Damunt de cada part, posa-hi un llom de salmó, salpebrat, i al damunt reparteix-hi el farcit. Tanca la pasta de full com si es tractés d'un paquet, pinta-la amb el rovell d'ou i forneja-la a 200 ºC, 15-20 min.
     

 

Más entradas de blog

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.