BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Peres amb vi amb cremós de iogurt i xocolata blanca

19/septiembre/2021

Per a les peres:
4 peres
1 l de vi negre
200 g de sucre
1 canonet de canyella
1 anís estrellat

Per al cremós:
250 g de iogurt grec
125 g de xocolata blanca

Preparació:

  1. Per a les peres, en un cassó posa el vi, el sucre i la canyella. Pela les peres i introdueix-les al cassó ben cobertes de vi.
  2. Cou les peres uns 20 minuts, fins que siguin toves.
  3. Deixa refredar les peres i reserva-les a la nevera un o dos dies, dins el vi.
  4. Escorre les peres i posa el vi a reduir al foc, fins a obtenir una textura de salsa. Reserva-ho.
  5. Per al cremós, fon la xocolata blanca al microones, amb compte que no es cremi. Barreja-la amb el iogurt grec i reserva-ho a la nevera.
  6. Serveix les peres amb la reducció de vi i el cremós de iogurt i xocolata blanca per sobre.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.