BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pèsols amb col llombarda i menta

18/marzo/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 800 g de pèsols frescos (el pes ha de ser en net)
  • 150 g de col llombarda
  • 50 g de tomàquet sec en oli
  • 10 fulles de menta fresca
  • 200 g de ceba tendra en juliana
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra
  • sal fina

Preparació:

  1. Cou en una cassola la ceba tallada juntament amb l’oli d’oliva .
  2. Un cop ben cuita afegeix la col llombarda tallada ben fina i deixa-la coure 3 minuts.
  3. Afegeix els pèsols, la menta picada i el tomàquet sec tallat en lamines fines i deixa coure tapat uns 5 minuts.
  4. Posa a punt de sal

Muntatge:

  1. Acaba el plat emplatat en un plat fons i acaba amb una mica de menta fresca pel damunt.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.