BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pollastre de pagès al forn amb fruites i salsa de cava

10/noviembre/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre de pagès d’uns 2 kg
  • 1 ampolla de cava
  • 2 taronges
  • 2 pomes
  • 80 g de raïm
  • Orenga fresca
  • Oli d’oliva
  • Sal i pebre

Preparació:

1. Preescalfa el forn a 200 ºC.

2. Quan estigui ben calent, salpebra el pollastre i posa’l al forn amb una mica d’oli i el cava. Reserva un 15 % del cava per reduir la salsa més tard. Cou-lo a 170 ºC durant 1 hora i 45 minuts, aproximadament, controlant que no es dauri massa. Vés regant-lo de tant en tant amb el suc que es vagi generant a la safata. Si s’enrosseix massa, posa-hi paper d’alumini per sobre i deixa que segueixi la cocció.

3. Quan quedin uns 15 minuts, afegeix a la safata les taronges tallades a rodanxes, les pomes a vuitens i el raïm. Quan acabi la cocció, cola tot el suc que hagi deixat anar el pollastre. Posa’l en una cassola amb l’orenga i el cava reservat. Deixa el pollastre al forn, per aprofitar l’escalfor residual.

4. Redueix el suc de la cassola a foc fort fins que tingui una textura de salsa. Condimenta’l i reserva’l. Serveix el pollastre de pagès acompanyat de les fruites i la salsa.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.