BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pollastre farcit amb verdures i foie-gras

04/diciembre/2021

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 pollastre sencer desossat per farcir
  • 100 g de foie-gras d’ànec
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 pebrot verd
  • 150 g de xampinyons
  • 2 ous
  • Sal
  • Pebre negre acabat de moldre
  • Brandi
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sàlvia fresca
  • Romaní fresc
  • Patates baby per acompanyar
  • Cebetes per acompanyar


Preparació:

  1. Renta i eixuga bé el pollastre. Renta, pela i pica totes les verdures i els xampinyons. Cou-los en una paella àmplia amb una mica d’oli d'oliva durant 10 minuts a foc molt suau.
     
  2. En un bol, trenca els ous i bat-los. Afegeix-hi el foie-gras esmicolat, el sofregit de verdures i les herbes aromàtiques picades. Salpebra-ho, remena-ho i reparteix-ho tot a la part interior del pollastre. Per enrotllar-lo, segella les vores cosint-les i després introdueix-lo en una malla.
     
  3. Posa’l en una safata de forn juntament amb les patates de guarnició i les cebetes pelades. Salpebra-ho, rega-ho amb una mica d’oli d'oliva i brandi. Afegeix-hi la resta de les aromàtiques.
     
  4. Cou-ho al forn preescalfat a 160 °C durant unes 3 hores, fins que el pollastre quedi cuit i estigui daurat. Ves regant-ho de tant en tant. Retira-ho del forn i serveix-ho.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.