BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Pollastre marinat amb cítrics

02/agosto/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 8 cuixes de pollastre
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 1 llima
  • 1 trosset de gingebre
  • 1 culleretes de coriandre picat
  • 1 gra d'all
  • ½ xili picant
  • Un rajolí de mel
  • 1 rajolí de salsa de soja
  • Un rajolí d'oli d'oliva verge extra
  • Sal fina

Elaboració:

  1. Ratlla el gingebre, pica l’all i ratlla la pell de mitja taronja, de mitja llimona i de mitja llima.
  2. Fes el suc d’una taronja i cola’l
  3. Pela la resta dels cítrics i talla’ls a daus. Barreja en un bol les ratlladures, els daus de cítrics i el suc de taronja amb el coriandre, la mel i la salsa de soja.
  4. Impregna bé les cuixes amb la barreja i deixa-les reposar en un recipient tapat almenys mitja hora.
  5. Cuina les cuixes de pollastre al forn a 180ºC uns 45 minuts fins que estiguin ben cuites i torradetes.

Presentació:

  1. Serveix les cuixes de pollastre amb la salsa de coure al forn i una mica d’arròs blanc basmati bullit. Pots acompanyar amb uns grills d’aranja frescos al moment de servir.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.