BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Púding casolà de poma

Per 3,21 € el pastís

02/septiembre/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 cullerades de mantega
  • 3 pomes
  • 3 tasses de nata líquida
  • 4 ous
  • 1/4 de tassa de sucre granulat
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 450 de pa de brioix
  • 4 cullerades de sucre morè

Preparació:

  1. Fon la mantega en una paella gran a foc mitjà-alt i afegeix-hi les pomes pelades i tallades a daus. Cou-les 10 min, remenant-les de tant en tant, fins que estiguin daurades.
  2. Mescla la nata, els ous, el sucre blanc i la canyella en un bol gran.
  3. Incorpora-hi el pa tallat a daus d'1 cm i deixa-ho reposar 5 min. Afegeix-hi les pomes cuites.
  4. Unta 4 motlles de porcellana petits amb mantega i espolsa-hi sucre morè.
  5. Omple'ls amb la barreja de pa i poma.
  6. Escalfa el forn a 180 °C.
  7. Cou els púdings al forn 40-45 min, fins que estiguin daurats i el punt. Deixa'ls refreda 10 min i serveix-los amb una mica de iogurt.
Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.