BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta d'amanida de pasta

30/marzo/2020

 

Ingredients per a la recepta d'amanida de pasta:

  • Pasta d'espirals
  • Olives negres
  • Tomàquet
  • Pinya
  • Daus de pernil dolç
  • Sal 
  • Oli
  • Vinagre de mòdena
  1. Agafa una olla i omple-la d’aigua i posa-la al foc a bullir. Quan l’aigua comenci a bullir, afegeix la pasta perquè es cogui.
  2. Un cop bullida l’escorres i la deixes refredar.
  3. Mentre la pasta bull, talla tots els altres ingredients: olives, pinya, pernil dolç…
  4. Un cop ho tens tot tallat ho barreges amb la pasta al nostre recipient.
  5. A part, fes una vinagreta per condimentar l’amanida de pasta. En un bol posa oli, vinagre de Mòdena i sal i ho bats tot amb una forquilla fins que tingui una textura cremosa.
  6. Un cop la tinguis llesta, incorpora-la a l’amanida de pasta i ho barreges.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.