BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta d'espàrrecs primaverals

15/marzo/2019

Recepta d'esparrecs primaverals, ingredients per a 4 persones:

 

  • 600 g d’espàrrecs verds no gaire gruixuts
  • 60 g de pinyons del país
  • 1 manat d’alfàbrega fresca de fulla gran
  • 2 alls tendres (opcionals)
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Reserveu una dotzena de fulles d’alfàbrega per a l’acabament. Renteu la resta, eixugueu-les i piqueu-les, moderadament fines.

2 En una paella petita i amb unes gotes d’oli, daureu els pinyons a foc mitjà, 2 min, sense deixar de remenar. Reserveu-los.

3 Torneu a posar la paella al foc, a foc mitjà, amb tres cullerades d’oli. Passeu-hi els alls tendres, pelats i picats menuts, 1 min, i reserveu-los. Barregeu-los amb els pinyons i l’alfàbrega picada.

4 Talleu els espàrrecs a bocins de 2-3 cm de llarg i salteu-los a la mateixa paella fins que estiguin cuits. Salpebreu-los Repartiu-los en quatre plats calents.

5 A sobre dels espàrrecs, afegiu la mescla d’alls tendres i remateu-ho amb les fulles senceres d’alfàbrega reservades.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.