BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de bacallà amb patates i ou 

05/junio/2020

Tipus de plat: Primer
Dificultat: Mitjana
Racions: 4

Ingredients:

  • 700 g de morro de bacallà dessalat
  • 500 g de patates del bufet
  • 150 g d’oli d’oliva verge extra
  • 250 g d’oli de gira-sol
  • 1 gra d’all
  • 1 fulla de llorer
  • farigola
  • 50 g de mantega
  • 1 baguet precuita
  • 4 ous

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’una cullera de fer boles, feu unes boletes petites de patata i fregiu-les fins que siguin ben cuites per dins i cruixents per fora.
  2. Feu bullir la resta de patates fins que estiguin ben toves, i passeu-les pel passapuré i després per la batedora, emulsionant-ho amb una mica d’oli d’oliva i rectificant-hi de sal.
  3. Poseu el gra d’all, el llorer i la farigola amb els dos olis al foc i deixeu que es vagi fent una infusió amb tots els gustos.
  4. Marqueu el bacallà pel costat de la pell i poseu-lo dins de l’oli infusionat 5 min a 65 ºC, sense deixar que arrenqui el bull.
  5. Talleu el pa congelat amb ajuda d’un tallador d’embotits, feu-ne llesques llargues i molt fines. Embolcalleu-les com si es tractés de canelons i poseu-les al forn 2 min a 200 ºC.
  6. Repartiu en quatre plats el puré de patates molt calent, les boletes ben cruixents i el bacallà, i acabeu-ho posant la llesca de pa amb el rovell d’ou a dalt de tot. Així, quan el trenqueu, s’uniran tots els ingredients i s’harmonitzaran tots els sabors.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.