BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de calamars amb olivada

24/mayo/2019

Recepta de calamars amb olivada, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1,5 kg de calamars petits
  • 4 tomàquets madurs
  • 200 g d’olivada negra
  • 1 gra d’all
  • Farigola fresca
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • 12 cullerades d’oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre

 

1 Peleu el gra d’all i talleu-lo menut. Poseu-lo al bol de la batedora amb l’olivada, el vinagre, set cullerades d’oli, la farigola i un toc de pebre. Treballeu-ho fins a obtenir una pasta homogènia i reserveu-ho.

2 Netegeu els calamars retirant els becs dels caps. En una paella antiadherent, poseu un parell de cullerades d’oli i salteu-hi les bosses i els caps de calamar, ben escorreguts, 5 min, remenant-los i mantenint-ho tapat. Al final de la cocció, salpebreu-los.

3 Ompliu les bosses dels calamars amb el preparat d’olivada negra i posant el cap en la seva posició natural, tot aguantant-lo amb un escuradents que, a més, tanqui la bossa. Passeu-los pel forn calent, a 170 ºC, 5 min.

Escaldeu i peleu els tomàquets, retireu-los les llavors i tritureu-los i barregeu-los amb tres cullerades d’oli i un punt de sal fins a formar una mena de crema.

5 Presenteu aquesta crema com a fons i, al damunt, els calamars ben calents.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.