BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos

10/mayo/2019

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos, ingredients per a 4 persones:

 

  • 2 rotlles de pasta de full
  • 2 dotzenes de musclos grossos
  • 1 llimona
  • 1 manat de porradell
  • 1 gra d’all
  • 90 g de mantega
  • Pebre rosa

 

1 Piqueu la meitat del porradell ben menut. Peleu l’all i poseu-lo a la batedora amb la mantega i el porradell picat. Espremeu la llimona per obtenir una cullerada de suc i afegiu-lo a la mescla anterior. Bateu-ho per deixar la mantega en pomada i reserveu-ho.

2 Poseu els musclos en una cassola tapada al foc, sense aigua, i feu-los obrir tot sacsant-los i sense deixar que coguin massa. Retireu-los de la closca. Reserveu-los en un plat tapat.

3 Estireu la pasta de full i, amb l’ajut d’un tallador o la vora d’un got, separeu 24 cercles de pasta; poseu-los en una plata de forn.

4 Damunt de cada cercle, poseu una cullerada de mantega d’all i, a sobre, un musclo. Poseu-ho al forn calent, a 190 ºC, 5 min.

5 Traieu-ho del forn, acabeu-ho amb la resta de porradell i piqueu-hi pel damunt una mica de pebre rosa.

Más entradas de blog

Recepta de filets de peix

Recepta de filets de peix gratinats, ingredients per a 4 persones:   4 filets d’orada...

Vedella: tendra, gustosa i molt versàtil

La vedella és una de les carns més apreciades. Molt magra i tendra, és ideal tant per als...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.