BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta de canapès de patata i formatge

05/diciembre/2018

Recepta de canapès de patata i formatge, ingredients per a 4 persones :

 

  • 8 patates petites
  • 125 g de camembert
  • 50 g de rocafort
  • Nata líquida 35% MG
  • 1 branca d’api
  • 2 fulles d’enciam sucrí (cabdells d’enciam)
  • Pebre negre

1 Peleu les patates i separeu-ne les dues o tres rodelles centrals, d’1 cm de gruix; reserveu-ne la resta per preparar un puré per a alguna altra recepta. Renteu-les i eixugueu-les; fregiu-les fins que quedin rosses per fora i cuites per dins. Escorreu-les amb paper de cuina per eliminar-ne el possible l’excés d’oli.

2 Talleu el camembert a bocins i poseu-los damunt la meitat de rodelles de patata fregida. Passeu-les pel gratinador del forn, per escalfar el formatge i fondre’l.

3 Esmicoleu o pasteu el rocafort amb nata líquida i escampeu-lo per damunt de la resta de rodelles de patata.

4 Retireu els fils de la branca d’api i talleu-la a dauets. Renteu les fulles d’enciam i talleu-les. Poseu els daus d’api per damunt del rocafort i els bocins d’enciam per damunt del camembert, poseu-hi pebre negre i serviu-ho de seguida.

Más entradas de blog

Com celebren el Nadal a altres països del món?

El Nadal és una festivitat celebrada arreu del món, encara que té més presència en països amb...

Tradicions que perduren al Nadal

Les tradicions populars ens recorden en quines dates ens trobem. La celebració de Nadal...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.