BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de canapès de tàrtar de salmó

25/julio/2019

Recepta de canapès de tàrtar de salmó, ingredients per a 4 persones:

  • 500 g de filet de salmó
  • 8 llesques de pa de motlle integral
  • 70 g de pebrot vermell
  • 70 g de pebrot groc
  • 2 cebes tendres
  • 40 g de tàperes en vinagre
  • 2 llimones verdes
  • Oli d’oliva verge extra
  • Porradell
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Repasseu el salmó per evitar les espines inoportunes i, amb un ganivet ben esmolat, talleu-lo a daus (com més petits, millor).

2  Peleu les cebes tendres i talleu-les a daus de mida similar.

3  Talleu els pebrots a daus, també de mida similar.

4  Espremeu les llimones verdes, coleu-ne el suc i barregeu-lo amb oli d’oliva, sal i pebre negre. Incorporeu-hi delicadament les tàperes, escorregudes, i el porradell, picat ben menut.

5  Ajunteu el salmó i les verdures en un bol, mescleu-ho i regueu-ho amb el preparat anterior.

6  Torreu les llesques de pa de motlle integral i talleu-les per la meitat, en diagonal.

7  Poseu a taula el bol i un plat amb les torrades.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.