BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

08/julio/2020

Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 1 remolatxa crua
  • 1 porro
  • 3 tomàquets
  • 150 g de parmesà
  • Sal
  • Pebre negre
  • Vinagre
  • Oli d’oliva verge extra
  • Cerfull
  • Cibulet

 

Preparació

  1. Pela els tomàquets, retira’n les llavors i talla’ls a daus. 
  2. Barreja’ls amb sal, pebre, el vinagre, les herbes picades i oli d’oliva. 
  3. Renta els carbassons i elimina’n els extrems. 
  4. Pela la remolatxa i talla-la finament, amb una mandolina. Talla el carbassó a làmines fines, també amb la mandolina. 
  5. Renta el porro i talla’l a cercles molt fins. 
  6. Col·loca als plats el carbassó, la remolatxa i el porro. Salpebra-ho i amaneix-ho amb la vinagreta de tomàquet, i afegeix-hi uns encenalls de parmesà.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.