BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de filets de peix

Recepta de filets de peix

03/mayo/2019

Recepta de filets de peix gratinats, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 filets d’orada sense pell
  • 80 g de cansalada fumada
  • 100 g de xampinyons al natural
  • 3 cullerades de farina
  • 1 ou
  • Julivert
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 40 g de mantega
  • Sal pebre negre

 

1 En un plat fondo, bateu l’ou amb una mica de sal i pebre.

2 Poseu en sengles plats la farina i el pa ratllat.

3 Repasseu els filets d’orada per eliminar-ne possibles espines i passeu-los un a un primer per la farina i, després, per l’ou batut; deixeu-los escórrer i passeu-los pel pa ratllat, tot prement-los amb la mà per aconseguir una capa externa uniforme.

4 Unteu una plata de forn amb una mica de mantega i poseu-hi els filets de peix empanats.

5 Talleu la cansalada fumada a dauets i escampeu-los pel damunt del peix. Afegiu-hi els xampinyons, nets i escorreguts, i repartiu-hi la resta de mantega, tallada a dauets.

6 Poseu-ho al forn calent, a 210 ºC, per donar-hi un cop de calor, i ajusteu la temperatura a 180 ºC, per continuar la cocció uns 15 min. Gireu el peix a mitja cocció amb l’ajut d’una espàtula.

7 Emplateu el peix amb el seu acompanyament. Renteu el julivert, eixugueu-lo, piqueu-lo espolseu-lo pel damunt del plat.

Más entradas de blog

Herbes aromàtiques: sabor i nutrients al plat

T’agraden les herbes aromàtiques ? Emprades des de temps immemorials, són tota una joia de la...

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos

Recepta de canapès de pasta de full amb musclos, ingredients per a 4 persones:   2...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.