BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de filets de peix

03/mayo/2019

Recepta de filets de peix gratinats, ingredients per a 4 persones:

 

  • 4 filets d’orada sense pell
  • 80 g de cansalada fumada
  • 100 g de xampinyons al natural
  • 3 cullerades de farina
  • 1 ou
  • Julivert
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • 40 g de mantega
  • Sal pebre negre

 

1 En un plat fondo, bateu l’ou amb una mica de sal i pebre.

2 Poseu en sengles plats la farina i el pa ratllat.

3 Repasseu els filets d’orada per eliminar-ne possibles espines i passeu-los un a un primer per la farina i, després, per l’ou batut; deixeu-los escórrer i passeu-los pel pa ratllat, tot prement-los amb la mà per aconseguir una capa externa uniforme.

4 Unteu una plata de forn amb una mica de mantega i poseu-hi els filets de peix empanats.

5 Talleu la cansalada fumada a dauets i escampeu-los pel damunt del peix. Afegiu-hi els xampinyons, nets i escorreguts, i repartiu-hi la resta de mantega, tallada a dauets.

6 Poseu-ho al forn calent, a 210 ºC, per donar-hi un cop de calor, i ajusteu la temperatura a 180 ºC, per continuar la cocció uns 15 min. Gireu el peix a mitja cocció amb l’ajut d’una espàtula.

7 Emplateu el peix amb el seu acompanyament. Renteu el julivert, eixugueu-lo, piqueu-lo espolseu-lo pel damunt del plat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.