BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Recepta de guisat de vedella

30/noviembre/2018

Recepta de guisat de vedella, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 1 kg de jarret de vedella a talls quadrats
  • 350 g de tomàquets envasats
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pastanaga
  • 1 escalunya
  • 1 branca d’api
  • 1 porro
  • 1 manat d’herbes aromàtiques
  • 1 taronja
  • 1 llimona
  • 300 ml de vi rosat
  • 500 ml de brou vegetal
  • Julivert, oli d’oliva verge extra, sal i pebre negre

 

1 Escorreu els tomàquets i talleu-los a bocins; reserveu-ne el suc. Talleu la resta de verdures a dauets de mida similar i passeu-les 10 min per una cassola amb una mica d’oli, sense que agafin color.

2 Poseu oli en una cassola apta per al forn i daureu-hi els talls de jarret. Incorporeu-hi el sofregit anterior, les herbes aromàtiques i la meitat del vi. Deixeu-lo evaporar a foc viu, abaixeu el foc i regueu-ho amb la resta de vi.

3 Afegiu-hi el suc de tomàquet i una tira de pela de taronja (només la part colorada superficial); cobriu-ho amb brou.

4 Tapeu la cassola amb paper d’alumini i poseu-la al forn calent, a 180 ºC, 3 h; si cal, afegiu-hi una mica d’aigua. Salpebreu-ho cap al final de la cocció.

5 Grateu-hi la pela de la llimona per sobre i afegiu-hi julivert picat.

 

Más entradas de blog

Catalunya, un país de vins

  El prestigi del vi i del cava català creix, any rere any, gràcies a l’esforç i la...

Com celebren el Nadal a altres països del món?

El Nadal és una festivitat celebrada arreu del món, encara que té més presència en països amb...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.