BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

03/julio/2020

Ingredients:

  • 4 làmines de pasta de lasanya
  • 300 g de carn de llonganissa trinxada
  • 3 albergínies pelades i trinxades
  • 2 cebes trinxades
  • Sal
  • Pebre negre 
  • Oli d’oliva verge extra
  • 40 g de salsa de beixamel
  • 100 g de salsa de tomàquet 
  • 100 g de parmesà

 

Preparació:

  1. Cou les làmines de lasanya i reserva-les.
  2. Fes un sofregit amb les cebes i l’albergínia i quan sigui ben confitat afegeix-hi la llonganissa.
  3. Barreja la beixamel amb la salsa de tomàquet.
  4. Muntatge: posa al plat un full de lasanya tallat a quadrats, i, al damunt, el farcit de la llonganissa, la ceba i l’albergínia. Repeteix l’operació tres vegades.
  5. Napa-ho amb la beixamel i, per acabar, pots posar-hi unes làmines de formatge parmesà.
  6. Enforna-ho 20 min i ja ho pots servir.

 

Más entradas de blog

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits...

Recepta de carpaccio de carbassó, remolatxa i parmesà

Ingredients: 2 carbassons 1 remolatxa crua 1 porro 3 tomàquets 150 g...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.