BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de pastís d’arròs i clementines

Recepta de pastís d’arròs i clementines

31/enero/2019

Recepta de pastís d'arròs i clementines, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 200 g d’arròs
  • 500 ml de llet de soja
  • 4 clementines
  • 4 cullerades de mel
  • 2 cullerades de sucre de canya
  • 50 g d’ametlla filetejada
  • 1 ou
  • 1 canonet de vainilla
  • 1 culleradeta de canyella

 

1 En un cassó, poseu la llet amb la meitat de la mel i la vainilla oberta al llarg. Afegiu-hi l’arròs i deixeu que cogui, a foc suau i remenant-ho de tant en tant, fins que absorbeixi la llet. Retireu-ne la vainilla, aparteu-ho del foc i deixeu-ho entebeir.

2 Renteu les clementines i peleu-ne un parell. Talleu la pela a dauets.

3 Bateu l’ou, incorporeu-hi la canyella i l’ametlla filetejada, i afegiu-hi l’arròs tebi i la pela de clementina. Barregeu-ho.

4 Talleu la resta de les clementines a rodelles fines transversals i passeu-les per una paella amb caramel, fet amb una mica d’aigua i la resta de mel. A mesura que es caramel•litzin, passeu-les a un motlle de pastís, amb un disc de paper de forn al fons, fent una capa doble de rodanxes de clementina. Aboqueu-hi la mescla d’arròs i ou, aplaneu-la amb una espàtula i poseu-ho al forn calent, a 170 ºC, 25 min. Un cop tebi, desemmotlleu el pastís i poseu-lo en una safata per servir, amb les rodanxes de clementina de cap per dalt.

 

Más entradas de blog

Sucs verds: salut a glops

Semblava que els sucs verds havien de ser una moda passatgera. Durant un temps, tot sovint hem...

Bonpreu i Esclat, la millor cadena de supermercats de 2018

L’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha publicat aquesta setmana els resultats de...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.