BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de peça de Lego

31/marzo/2020

Ingredients per a la recepta de peça de Lego:

  • Pa de pessic
  • Fondant
  • Lacasitos
  • aigua
  • Crema de xocolata o llet condensada

 

  1. Fes servir un motlle quadrat i talla 3 plaques iguals de pa de pessic. Una d’elles la buides fent que quedi com un marc de fotografies.
  2. Aquesta placa amb forma de marc la pintes amb crema de xocolata o llet condensada per una cara, farà funció de cola, i l’enganxaràs amb una de les altres plaques, creant així com una caixeta de peça de Lego. L’ompliràs amb Lacasitos!
  3. Agafa el fondant, del color que més t’agradi, l’estires amb un corró i el talles amb el motlle quadrat perquè quedi a mida de la placa del pa de pessic. Mulles el dit amb aigua per després mullar el fondant i enganxarlo a la placa que et queda. Amb el fondant fas 6 boletes i les enganxes sobre de la placa de fondant per recrear la part de dalt d’una peça de Lego.

 

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.