BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de rotlles de maduixots

Recepta de rotlles de maduixots

15/febrero/2019

Recepta de rotlles de maduixots, ingredients per a 4 persones:

 

  • Fulls de pasta brick
  • 300 g de maduixots
  • 300 g d’ametlla en pols
  • 80 g de sucre fi
  • 150 g de mel
  • 60 g de mantega

 

1 Netegeu els maduixots sota l’aixeta i escorreu-los a fons; assequeu-los amb un drap. Retireu-ne els copolls i les parts blanques de la base. Passeu-los a un cassó amb el sucre i poseu-ho a coure, a foc suau, 10-12 min, remenant-ho fins que agafi una consistència espessa.

2 Un cop entebeït, incorporeu-hi l’ametlla en pols i 30 g de mantega. Treballeu-ho i separeu-ho en dotze porcions, donant-los forma de cilindre (us podeu ajudar de paper film per donar-los la forma).

3 Talleu rectangles dels fulls de pasta brick, de manera que pugueu posar un d’aquests cilindres en un extrem i embolcallar-los com els rotlles de primavera (plegant-ne les vores de banda i banda, cargolant-los i enganxant-los amb una mica de mantega fosa).

4 Unteu els rotlles amb la resta de mantega fosa i disposeu-los en una placa de forn. Coeu-los 10 min, a 200 ºC. 5 Escalfeu la mel en un cassó i regueu-hi els rotlles, just sortits del forn. Deixeu-los refredar abans de servir-los.

Más entradas de blog

Crucíferes, les hortalisses d’hivern

  No hi ha res millor que aprofitar els aliments propis de cada estació de l’any . I és...

Recepta d'espatlla de xai farcida

Recepta d'espatlla de xai farcida, ingredients per a 4 persones:   1 espatlla...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.