BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de sípia amb ceba

22/marzo/2019

Recepta de sípia amb ceba, ingredients per a 4 persones: 

 

  • 1 kg de sípia
  • 5 cebes mitjanes
  • 2 grans d’all
  • 40 ml de vi blanc sec
  • 1 cullerada d’absenta o similar
  • 1 brot de farigola
  • 2 fulles de llorer
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre
  • 150 g de pèsols (frescos o congelats)

 

1 Poliu la sípia i talleu-la. Peleu la ceba i talleu-la a la juliana no gaire fina.

2 Esclafeu els alls amb un cop de puny, per trencar-los la pela i evitar que esclatin i esquitxin en l’oli calent. Poseu tres cullerades d’oli en una cassola al foc i poseu-hi la ceba i els alls. Coeu-ho un parell de minuts; retireu-ho i poseu-hi la sípia; apugeu el foc i coeu-ho un parell de minuts més, regat amb l’absenta o similar.

3 Torneu-hi a posar la ceba, abaixeu el foc, afegiu-hi la farigola i el llorer i salpebreu-ho lleugerament. Un parell de minuts més tard, regueu-ho amb el vi, tapeu la cassola i deixeu que es faci 1 h ben bona; aneu verificant la progressió de la cocció.

4 Quan faltin 5 min per acabar la cocció, afegiu-hi un parell de grapats de pèsols.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.